Altsayfa

Dosyalar

ÇİNGENELER BİR AVRUPA YAZGISI:    Çingeneler Avrupa'nın güzel ırklarından biridir. Gerçek Çingene görmemiş kişiler, onların fiziksel görünümlerine ilişkin bir düşünceye sahip olmak için eski yazarların verdiği imgelere bakmamalıdır.
 

RUMELİ’YE GEÇİŞ : Salla Rumeli'ye geçilip buraların fethedildiği düşüncesi, tamamen gerçek dışıdır. Karasi gazilerinin Osmanlı’dan önce Rumeli'ye sallarla geçip, yağmada bulunmalarıyla ilgili olaylar, Osmanlı'ya atfedilmiştir.

Edebiyatname

Confessions of a ShopaholicSanmanki talebi devlet ü câh etmeye geldik.  Biz aleme bir yâr için âh etmeye geldik
e-Posta Yazdır PDF

HİLAL VE AMPUL / Mustafa KARAALİOĞLU

* Eskiden büyük bir parti olmak istiyorduk, fakat şimdi anladık ki bu da yetmiyor. N. Erbakan Sy:61

* Türkiye de, 25 gün sonra sandık başına gidilecekti ve belkide ilk defa bir seçim sonuçları yüz puan üzerinden değil FP nin aldığı oylar düşüldükten sonra geri kalan rakkam üzerinden hesaplanacaktı. Sy:60


* Gaffar Yakın'ın bir özelliği de dindar olması ve dahası Milli Mücadeleci bir geçmişe sahip olmasıydı. Yine kendisi gibi Milli mücadelecilikten gelme olan bir isim siyasi danışman Abdurrahman Çelik aracılığı ile Sezer ismini Fazilet Partisine ulaştırdı. Sy:116

 

MUSTAFA KARAALİOĞLU KİMDİR?

(d. 1966, Küçükdoğanlı köyü, Köprübaşı, Trabzon) Liseyi Samsun'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi'ni bitirdi.

Üniversite yıllarında Zaman Gazetesi'nde başladığı gazeteciliğe Türkiye Gazetesi'nde muhabirlik ve Tüketici Test Dergisi'nde Genel Yayın Yönetmenliği yaparak devam etti.

1995 yılında, Yeni Şafak Gazetesi'nin kuruluşunda yer aldı. Bu gazetede Haber Koordinatörlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Ankara Temsilciliği, Genel Yayın Yönetmenliği ve yazarlık görevlerinde bulundu.
Haziran 2007'den bu yana Star Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini ve Star Medya Grubu'nun İcra Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Tüketim Virüsü, Uygun Adım Siyaset ve Hilal ve Ampul adlı üç kitabı yayınlanmıştır.



Yorumlar

İsim *
Email (Doğrulama & Cevaplar)
URL
Kod   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Yorumu Gönder
 
Şuan Bu Sayfadasınız:

Sessizlik

Confessions of a Shopaholic Hayatın bir seher yeli kadar kısa olduğu anlarda gökyüzündeki kuşların çığlıkları bir başka gelir insanın kulağına. Ve sessizlik çöktüğünde gökyüzünün perçemine bir başka olur insan.

Haberler

Confessions of a Shopaholic AKP 'li Devlet Bakanı Egemen Bağış "Heybeliada Ruhban Okulunun, Türk vatandaşlarının ihtiyaçları olan hizmetleri sunabilmek için açılması gerektiğine inanıyorum." dedi.

Bilgi

Sample Images
II. Dünya savaşından sonra bir ilk gerçekleşerek kadın iş gücü bu tarihe kadar görülmemiş bir şekilde günlük hayata girdi. Savaşlar nedeniyle çok büyük kayıplar veren erkek iş gücüne destek olarak kadın iş gücü hayat bulmuş oldu.

Gündem

2006 yılında hükümet FİSKOBİRLİK ile kavgaya girdi. Ardından FİSKOBİRLİK yok olunca, şimdi de yerine kurulan TMO destekleme alımı yapmayınca üretici fındık kartellerinin pençesine insafsızca teslim edilmiş oldu

En Fazla Okunanlar

Altsayfa

Confessions of a Shopaholic

Her sayfanın altında bir sır gizlidir. İster sayfanın altını karıştırısın, ister sayfayı kapatır çıkarsın.