
FENERBAHÇE 3'TE 3 YAPTI.
Fenerbahçe bu sezon ligde oynadığı üçüncü maçtan da galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe geriye düştüğü mücadelede Diyarbakırspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti.
Diyarbakır ilk yarıda Tazemeta ile öne geçti, Gökhan Gönül Fenerbahçe'nin devre arasına eşitlikle girmesini sağlayan golü kaydetti. İkinci yarıda Kazım ve Semih'in golleri sarı-lacivertli takıma üç puanı getirdi.
Özellikle ilk yarıda kalesinde büyük tehlikeler yaşayan Fenerbahçe üç hafta sonunda Galatasaray ile beraber puan kaybetmeyen iki takımdan biri olarak kaldı. Diyarbakırspor ise ilk yenilgisini aldı.
Maçın başında oyuncular arasındaki gerginlik daha sonra yatıştı ama tribünlerin ilk düdükten itibaren gergindi. Tam üç kez duran karşılaşmanın sonunda Diyarbakırspor taraftarları ile polis arasında çatışma yaşandı.
Taraftarlar stadyum dışında polise taşlarla saldırırken, güvenlik güçleri olayları yatıştırmak ve kalabalığı dağıtmak için biber gazı sıktı.









AKP 'li Devlet Bakanı 

Yorumlar